Въпроси

12 May of 2014 by

tel; 0888 484 700                     info@bungee.bg

ВАУЧЕРИ ЗА БЪНДЖИ СКОКОВЕ
Предлагате ли ваучери за бънджи скокове?
Да, предлагаме, като условията при които можете да ги закупите ще видите в подменю Бънджи скокове/ Ваучери за бънджи скокове.
ИМА ЛИ ОГРАНИЧЕНИЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ КИЛОГРАМИТЕ НА СКАЧАЩИЯ?
Ако сте над 110 кг. ще можете да скочите,но при специални условия,затова  моля информирайте ни преди да дойдете.

КАКВА Е ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА СКОКОВЕ?
Срещата е в 9:00 ч. на Подуене- бензиностанцията на “Шел”. Пътуваме с 8-местен микробус до мястото за скокове и можем да вземем с нас до 6 човека ( само в краен случай – при невъзможност да си осигурят сами, такъв) и предварително заявили това. Всеки може да дойде и директно на мястото за скачане, след като се е уверил ( 0888 484 700 ) , че сме “там” за където и той пътува. Всичко останало се прави на място: инструктаж, плащане, екипиране и т.н..
ВАЖНО- прикючваме след скока на последния записал се в протокола за скокове, което се извършва на място, а НЕ по телефон, мейл.
ПО КОЕ ВРЕМЕ НА ДЕНЯ СКАЧАТЕ?
Обикновено започваме сутрин между 10:30-11 ч., като това зависи от времето, което ни е необходимо за да достигнем даден обект и прикючваме след скока на последният записал се в протокола за скоковете, което става на място, а НЕ по телефон или мейл.

КОЙ МОЖЕ ДА СКАЧА?
Без специално разрешение може да скача всеки пълнолетен жител на планетата, който е решил да почувства прилив на адреналин! За лица под 18 г. се изисква присъствие на родител!

НА КОГО НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА СКАЧА?
Бънджи скокове не се препоръчват на хора с високо кръвно налягане, сърдечни проблеми или тежка форми на очни заболявания. Предупреждаваме, че скоковете са високо емоционално събитие, което предизвиква залпово повишаване на адреналина с всички съпътстващи странични ефекти!

БОЛИ ЛИ ПО ВРЕМЕ НА СКОК?
При неспазване на инструкциите на ръководителя на скоковете и неправилно поведение във въздуха са възможни леки натъртвания и охлузвания. Леката болка от стягането на гетите или седалката е признак, че вашето падане е спряло и вие определено няма да имате нищо против този факт. :-))

ДОСТАТЪЧНО СИГУРНА ЛИ Е СИСТЕМАТА ЗА СКОК?
Всичко в системата е дублирано, всички материали са индивидуално тествани и ресурсът им се следи строго. Повече по темата виж в ЕКИПИРОВКА и СЪОРЪЖЕНИЯ. И все пак да не забравяме, че бънджи скоковете са екстремен спорт!
ТРЯБВА ЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНА ТРЕНИРОВКА?
Най-важната част от подготовката за скок е преодоляването на психическата бариера от височината и предстоящия полет в празното пространството. Мотивацията за скок е от ключово значение за прекрачването на въздушната граница. Телосложението и мускулната маса почти нямат отношение към вашето падане надолу. Ако искате да практикувате бънджи акробатика определено ще ви трябват познания по наземна акробатика, а също и стегната фигура!

КОЛКО ЧЕСТО СКАЧАТЕ?
Ами, често скачаме! Освен плановите мероприятия според КАЛЕНДАРА ЗА СКОКОВЕ, правим измервания, тестове и подготовка на нови обекти подходящи за бънджи.

 
DCIM100MEDIADJI_0003.JPG

Next:

Обекти за скачане

You may also like

 1. Здравейте. Искам да попитам дали има някакво значение за килограмите при скоковете с бънджи?
  Благодаря предварително.
  Поздрави,
  Анна-Мария

  • Има значение, но трябва по-конкретен въпрос да ни зададете за да сме полезни!

 2. Здравейте, с приятелите ми искаме да скачаме с вас, трябва ли да се обадим, за да ни имате предвид или просто трябва да дойдем и цялото записване се извършва на място? И необходими ли са ни някакви предварителни изследвания?

  • Здравейте,
   извинявам се за късния отговор, но тук рядко имаме запитвания.
   Всички формалности се решават на мястото за скок. Необходимо е да ни се обадите ден-два преди скоковете за да ви кажа часови диапазон, в който сме на обекта. Необходимо е да сте психически и физически здрави, но не изискваме документи за това, а вие подписвате деклараця, че сте такива.
   Поздрави!

 3. Здравейте,
  Бих искала да знам дали бихте препоръчали първият скок с бънджи да е от Витиня , или трябва да се започне с по-умерено разстояние. Също така – колко категорични сте с отговора си на този въпрос.
  Другото , което ме интересува, е колко дни предварително трябва да се заяви присъствие ( за скока и за пътуването до мястото ) ?
  Благодаря.

  • Здравей,
   Никога не бих препоръчал Витиня за първи скок! Въпреки това основна част от хората, които посещават обекта правят първият си скок именно там. Друг е въпроса, че до края на годината АПИ е спряла всички разрешиелни за скокове на Витиня. По този въпрос ако се появи промяна ще пусна информация тук.
   Здраве!

  • Забравих да отговоря на втория въпрос!
   Един ден преди скока е достатъчно да се обадите за да се уговорим за скока, но за транспорт местата са ограничени и е необходимо да ни пуснете завка на пощата, която ние да потвърдим!

  • Привет,
   Максималното тегло на участник, който бихме екипирали и подготвили за скок е 110 кг.

 4. Здравейте !!! Искам да попитам има ли опция за транспорт до съответните точки за скокове ???

  • Привет!
   Да, предлагаме и транспорт, който тръгва от София.
   Моля, свържете се с нас на мобилен – 0888 484700, за да ви дадем повече детайли :)

Post a new comment